De basis: Het boek 'iPhone voor beginners'

Ons boek iPhone voor beginners legt stap voor stap de basis van de iPhone uit. Bijvoorbeeld het ontgrendelen van het toestel, de besturing en het maken van foto’s en video’s. Ook chatten en (video)bellen met WhatsApp komt aan bod, en er is een hoofdstuk over het herkennen van oplichting en phishing op internet. Zo leert u de iPhone zelfstandig gebruiken!

iPhone voor beginners is geschreven door de broers Timon Moes en Tobias Moes. Wij hebben het boek in samenwerking met ├ęchte gebruikers (testcoureurs) ontwikkelt, zodat het begrijpelijk en is en u direct aan de slag kunt!

Extra online informatie over de iPhone

Heeft u de basis van de iPhone onder de knie? Of heeft u het boek gelezen en wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste apps en toepassingen?

De artikelen en video’s op deze website sluiten aan op het boek. Er worden nieuwe onderwerpen uitgelegd en er is ruimte voor meer diepgang. Net als in het boek komt internetveiligheid aan bod. Leer de (nieuwste) truckjes van oplichters herkennen en gebruik het internet en de iPhone veiliger.

Bedankt voor het bezoeken van onze website!

We hopen dat u met de video’s en handleidingen de voordelen van de iPhone kunt ontdekken. Zijn er onderwerpen waar u meer over wilt weten? Laat met het formulier hieronder weten welke dat zijn, zodat we de website kunnen blijven aanvullen met interessante informatie:

Tobias Moes

Ontwerper en schrijver iPhone voor beginners

    Zijn er onderwerpen waarover u (meer) wilt weten? Vul hier uw suggesties in, wie weet maken we hier in de toekomst een artikel of video over.